Жіночі шорти 25 Union онлайн
Планую оновити гардероб до теплого сезону і зараз шукаю шорти різного фасону. Хотілося б знайти сторінку, де всі моделі представлені разом, щоб можна було порівняти довжину та посадку. Мені важливо бачити фото кожної позиції, адже без зображень складно оцінити вигляд виробу. Не хочу переглядати всі категорії каталогу, якщо цікавлять саме шорти. Хочу мати можливість переглянути весь перелік в одному місці й обрати відповідний варіант. Також зручно, коли на сторінці представлені різні фасони для порівняння. Якщо хтось уже користувався окремою категорією з такими виробами, підкажіть, де це зробити.
5 Views

Коли я підбирала варіанти для теплого періоду, то переглядала шорти 25 Union в межах окремої категорії каталогу. Було зручно, що всі моделі зібрані на одній сторінці й не потрібно відкривати інші розділи. У каталозі представлені варіанти різного фасону та довжини. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька моделей між собою. Я змогла переглянути весь перелік і оцінити вигляд кожного виробу без поспіху. Такий формат допомагає зосередитися саме на цьому типі одягу. У підсумку вибір став більш організованим і послідовним.