top of page

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN FESTAREITA

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

Siltakemmakoiden järjestäjällä, Sky-Bar Ravintolat Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Vuoden 2020 poikkeusolot toivat oman haasteensa tapahtuman järjestämiseen, joten järjestäjällä on valmiudet ja vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä. Siltakemmakat tapahtumaa on järjestetty yhtä jaksoisesti vuodesta 1995!

YLEISET OHJEET

 • Lippuluokkasi mukaan voit saapua alueelle vain kerran/päivä tai kulkea alueelta "non-stop". Jos olet ostanut Pronssilipun ja vaihdat mieltäsi niin voi päivittää lippukassalla rannekkeen hopealippuun hintaan 15€

TAPAHTUMAN AUKIOLOAJAT

Tapahtuma järjestetään 1.-3.8.2024. Katso täältä päiväkohtaiset aukioloajat

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan saavuttaessa suoritetaan ikärajavalvontaa. Varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi tapahtumaan.

TAPAHTUMA-ALUE

Yhtenäiskoulun pesäpallokenttä. Os. Vanha Puumalantie 4, 52200 Puumala. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. (muutokset mahdollisia) Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty. Alueella on sekä Kulta-katsomo että kenttälippuja. Lue lisää täältä

SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee Keskuskoulun pesäpallokentällä. Pääsisäänkäynnin osoite on Vanha Puumalantie 4.

HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT!
Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä.

LIPPU RANNEKKEEKSI

Portilla liput vaihdetaan rannekkeeseen. Huom! Lipulla on sisäänpääsy alueelle vain kerran/päivä. Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle kesken festivaalin. Huomioithan, että kun olemme vaihtaneet lipun rannekkeeksi tai rannekkeeksi ja passiksi, olet asiakkaana sen jälkeen vastuussa rannekkeestasi ja passistasi. Emme korvaa kadonneita tai rikki menneitä rannekkeita tai passeja.

OMAT EVÄÄT

Koko tapahtuma-alue on ravintolaa, joten omien eväiden tai juomien nauttiminen ei ole sallittua. Alueelta löytyy useita baareja sekä ruokakatu. Yksi tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi tai yksi avaamaton vesi/kivennäisvesi 0,5l.

KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueelle ei saa tuoda

 • pulloja, purkkeja, tölkkejä

 • sateenvarjoja

 • retkituoleja

 • minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi tai yksi avaamaton vesi/kivennäisvesi.

 • lemmikkejä

 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne

 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita

 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä

 • Matkakaiuttimia tai muita järjestelmiä

 • dronelennokkeja

 • omia radiopuhelimia

 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja

 • alkoholia, päihteitä eikä huumausaineeta

 • ampuma- ja teräaseita eikä suurikokoisia kovia esineitä.

MUUTA

 • Oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin pidätetään

 • Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta

 • Alueella on merkityt tupakointialueet, jos asiakas polttaa muualla pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta

KÄYTTÄYDYTÄÄN HYVIN

Tuhansien ihmisten joukossa on hyvin tärkeää hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai työntekijän puoleen.

TURVALLISUUS

Festivaalialueella on ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä tuoda festivaalille. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

 • Myöskään kaverin olkapäille ei saa nousta!

 

Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! 

Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii: Total Sec Oy

TUPAKOINTI

Tupakointi on ehdottomasti kielletty koko kenttäalueella, lukuunottamatta merkittyjä paikkoja. Festarialueella on merkitty erikseen tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittua. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa. Säännön noudattamatta jättämisestä meillä on oikeus poistaa asiakas alueelta.

TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN

Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Siltakemmakat tapahtuman markkinoinnissa.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

TÖLKKIPANTTI

Siltakemmakoilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä tai pullosta. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Niitä ei myöskään saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle, eikä niiden järjestelmällinen kerääminen ole sallittua. Koskee tölkkejä jotka myydään anniskelupisteissä. Ruokakojut eivät ota vastaan panttitölkkejä. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää reput ja kassit säilytykseen. Festivaali ei vastaa narikkaan jätetyistä arvotavaroista

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysyä lippuportilta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Ravintola Satamaan tapahtuman jälkeen ja myöhemmin poliisille.

PANKKIAUTOMAATTI JA MAKSUTAVAT

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. Suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Puumalan satamassa, Sale-liikkeen seinässä.

MAJOITUS

Lähin leirintäalue Koskenselän Lomakylä sijaitsee 2km päässä tapahtuma-alueelta.

www.koskenselka.fi

Katso kaikki Puumalan majoitukset: VisitPuumala.fi

PYSÄKÖINTI

Puumalan keskustassa kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä! Alueelle on helppo ja lyhyt matka kävellä sekä keskustasta että satamasta. Katso pysäköintipaikat.

TALKOOTYÖT

Ota yhteyttä: ravintolat@sky-bar.fi

KATSO MYÖS:
bottom of page