top of page

TIETOA PÄÄSYLIPUISTA

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

Siltakemmakoiden järjestäjällä, Sky-Bar Ravintolat Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Vuoden 2020 poikkeusolot toivat oman haasteensa tapahtuman järjestämiseen, joten järjestäjällä on valmiudet ja vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä. Siltakemmakat tapahtumaa on järjestetty yhtä jaksoisesti vuodesta 1995!

Koko tapahtuma on K-18.

Alueella on sekä istumapaikka että kenttälippuja (katso kartta). Alue on kokonaan anniskelualuetta. 

Alueella on myös Ruokakatu, kahvila ja Konttibaari,

LIPUNMYYNTI ALKAA -.-.2024

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, lippuja on myynnissä niin kauan kun lippuja riittää. Lippujen hinnat voimassa ennakkoon ostettuna hinnaston mukaisena, festivaalin porteilla voimassa erillinen porttihinnasto.

KULTTUURISETELIT JA EPASSIT

Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin. Kulttuuri- ja muilla seteleillä sekä ePasseilla ostaminen päättyy 19.7.2024. Festivaalin portilla ei ole mahdollista maksaa kulttuuriseteleillä. 

Miten voin maksaa liikunta- ja kulttuurieduilla?

Verkkokaupassa voit maksaa Smartum-, Eazybreak- ja ePassi-saldomaksuilla. Maksu tapahtuu normaalin verkkomaksun tavoin. Edenred ei tarjoa tällä hetkellä mahdollisuutta verkkomaksuun.

Tapahtuman peruuntuessa, mikäli käytät lipun ostamiseen kulttuurietuja, niin emme palauta rahoja, koska kulttuurietuja ei saa vaihtaa rahaksi.

Kulttuurietujen käyttö on rajattu vain tiettyihin, verottajan ohjeen mukaisiin tapahtumiin. Voit maksaa kulttuurieduilla vain oman henkilökohtaisen osallistumisesi, et esimerkiksi lapsesi, puolisosi tai ystäväsi osallistumista. Näiltä osin voit suorittaa maksun tavallisena verkkomaksuna verkkopankissa tai Visa/MasterCard -kortilla.

KULTAlippu

  • Oma rajattu anniskelualue tapahtumassa

  • Istumapaikat & pöytä
  • Bajamajat-alueella

  • Oma ravintolapiste

TAPAHTUMAN PERUUNTUESSA

Tapahtuman siirtyessä/peruuntuessa käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukaupan palautusjärjestelmän kautta poislukien palvelumaksun osuus 5€ (sis. transaktiomaksut ja käsittelykulut). Oikeudet muutoksiin pidätetään, järjestäjällä on mahdollisuus muuttaa katsomoita sekä ohjelmistoa tilannekohtaisesti.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2024.

VOINKO VAIHTAA LIPUN TAI PERUUTTAA TILAUKSENI

Lippuostot ovat sitovia. Lippukaupassa: ”Toimitusehdot” on mainittu seuraavasti: ”Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin”.

Mikäli käytit lipun ostamiseen kulttuurietuja, emme palauta rahoja, koska kulttuurietuja ei saa vaihtaa rahaksi.

MUUTA

Tapahtuman verkkosivuilta löydät ajantasaiset tiedot mikäli tapahtuma on siirretty tai peruutettu.

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta; mm. ohjelma- ja/tai katsomomuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja lisäksi arvonlisäverolain 2 §:n tarkoittamista velvoitteista. Palvelun tai tilaisuuden järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. 

bottom of page