top of page

LIPPUJEN TOIMITUSEHDOT

Tarkista huolellisesti, että olet ostamassa liput oikeille päivämäärille.

 

Lippuja ei voi vaihtaa tai peruuttaa. Lippuostot ovat sitovia.

Palvelun tai tilaisuuden järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. 

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan saavuttaessa suoritetaan ikärajavalvontaa. Varauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi tapahtumaan.

LIPUT JA RANNEKKEET

Hopea, kulta ja lippupakettiliput vaihdetaan rannekkeiksi, Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle kesken festivaalin.

 

Huomioithan, että kun olemme vaihtaneet lipun rannekkeeksi tai rannekkeeksi ja passiksi, olet asiakkaana sen jälkeen vastuussa rannekkeestasi ja passistasi. Emme korvaa kadonneita tai rikki menneitä rannekkeita tai passeja.

Huom! Pronssilipulla on sisäänpääsy alueelle vain kerran/päivä. Muilla lipuilla voi kulkea alueelta ulos ja sisälle.

  • Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta

  • Alueella on merkityt tupakointialueet, jos asiakas polttaa muualla pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta

KULTTUURISETELIT JA EPASSIT

Tapahtuman peruuntuessa, mikäli käytät lipun ostamiseen kulttuurietuja, emme palauta rahoja, koska kulttuurietuja ei saa vaihtaa rahaksi.

Kulttuurietujen käyttö on rajattu vain tiettyihin, verottajan ohjeen mukaisiin tapahtumiin. Voit maksaa kulttuurieduilla vain oman henkilökohtaisen osallistumisesi, et esimerkiksi lapsesi, puolisosi tai ystäväsi osallistumista. Näiltä osin voit suorittaa maksun tavallisena verkkomaksuna verkkopankissa tai Visa/MasterCard -kortilla.

TAPAHTUMAN PERUUNTUESSA

Tapahtuman siirtyessä/peruuntuessa käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukaupan palautusjärjestelmän kautta poislukien palvelumaksun osuus 5€ (sis. transaktiomaksut ja käsittelykulut). Oikeudet muutoksiin pidätetään, järjestäjällä on mahdollisuus muuttaa katsomoita sekä ohjelmistoa tilannekohtaisesti.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2024.

MUUTA

Tapahtuman verkkosivuilta löydät ajantasaiset tiedot mikäli tapahtuma on siirretty tai peruutettu.

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta; mm. ohjelma- ja/tai katsomomuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja lisäksi arvonlisäverolain 2 §:n tarkoittamista velvoitteista. Palvelun tai tilaisuuden järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. 

Toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi otetaan tarvittaessa käyttöön, mikäli tapahtuman ajankohtana ohjeistukset ja suositukset niin velvoittavat. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta.

bottom of page