top of page

Siltakemmakat Group

Public·161 members

Привіт усім! Почала готуватись до літа і знову зіткнулась з проблемою вибору суконь. У магазинах зараз дуже великий вибір, але не всі речі однаково зручні в реальному житті. Минулого року я купила кілька літніх платтів, які виглядали гарно, але в спеку виявились не дуже комфортними — десь тканина важка, десь фасон не зовсім мій. Тепер хочу обирати більш обдумано, щоб речі реально носились, а не просто висіли в шафі. Дивилась різні варіанти і тут літні сукні є чимало прикладів літніх суконь, і після перегляду я задумалась, які фасони краще підходять для щоденного носіння. А як ви зазвичай обираєте літній одяг?

5 Views

Зайшла в цю тему випадково, поки переглядала форум. Я не дуже часто пишу, але інколи цікаво почитати досвід інших людей щодо одягу. У мене гардероб досить простий — більше базових речей, які легко комбінуються між собою, тому зазвичай не витрачаю багато часу на вибір образу.Цікаво, як у кожного різний підхід: хтось любить різноманіття, хтось мінімалізм, але в результаті всі шукають комфорт і зручність у повсякденному житті.

bottom of page