top of page
RUOKAKATUkuva.png
kingis_logo_flat_pms281.png

HERKUTTELE KOKO TAPAHTUMAN AJAN RUOKAKADULLA

Ruokapisteiden tarjonta on saatavilla koko tapahtuman aukioloajan mukaisesti. Tänä vuonna alueelta löytyy laaja valikoima maailman makuja. Myös vegaani ja gluteeniton ruokavalio huomioiden. Keskellä festivaalialuetta löytyy "Konttibaari" jossa on muista baaripisteistä poiketen saatavilla Lahden Erikoisolut tuotteita mm. vehnäolutta sekä ipaa. Tapahtuma-alueella on myynnissä myös gluteenitonta olutta sekä alkoholitonta siideriä ja olutta. 

RUOKAPISTEET:
20210805_213259.jpg

Tmi Ilkka Keronen

Muikut, lohi, paistetut perunat,makkaraperunat. Jo kolmatta vuotta Siltakemmakoilla päästään nauttimaan

herkullisista- lohi ja muikkuannoksista

aasian.jpg

Bun & Yi Premium Asian Food

Myymme tuoreista raaka-aineista tehtyä laadukasta aasialaista ruokaa perheyrityksenä jo kolmannessa sukupolvessa eri tapahtumissa ympäri Suomea. Reseptit ovat alusta asti perheen äidin (isoäidin) Loung Yi:in luomuksia kastikkeista lähtien. Ruuassamme on vaikutteita niin Kiinasta,Thaimaasta kuin Kambodzastakin.

pups.jpg

Burgerimiehet

Pups Hot Dogs and Fries -ruokakärry. Hodarikonseptin erikoisuutena nähdään uudenlaiset sämpylät. Hodarit on rakennettu päältä avautuviin sämpylöihin, mikä mahdollistaa täytteiden pysymisen sämpylän sisällä. Burgerimiehet-ohjelmassa kokki Akseli Herlevin aisaparina hääräävä Ossi Lahtinen on toteuttanut oman ravintolaunelmansa. Lahtinen on luonut erityislaatuisiin hodareihin keskittyvän katuruokakonseptin. 

vaunu.jpg

Satama Pitsi

Mummun Grillin maukkaimmat grilliruuat - hampurilaiset, erilaiset ranskalaisannokset ja lappeenrantalaiset perinneherkut: vedyt ja atomit.

bottom of page