top of page
RUOKAKATUkuva.png
kingis_logo_flat_pms281.png

HERKUTTELE KOKO TAPAHTUMAN AJAN RUOKAKADULLA

Ruokapisteiden tarjonta on saatavilla koko tapahtuman aukioloajan mukaisesti. Tänä vuonna alueelta löytyy laaja valikoima maailman makuja. Myös vegaani ja gluteeniton ruokavalio huomioiden. Segafredon kahvivaunussa on tarjoilla kuumia ja kylmiä kahvijuomia. Kahviauton viereisessä baariteltassa on myynissä myös jäätelöä. Keskellä festivaalialuetta löytyy "Konttibaari" jossa on muista baaripisteistä poiketen saatavilla Lahden Erikoisolut tuotteita mm. vehnäolutta sekä ipaa. Tapahtuma-alueella on myynnissä myös gluteenitonta olutta sekä alkoholitonta siideriä ja olutta. 

RUOKAPISTEET:
20210805_213259.jpg

Tmi Ilkka Keronen

Muikut, lohi, paistetut perunat,makkaraperunat. Jo kolmatta vuotta Siltakemmakoilla päästään nauttimaan

herkullisista- lohi ja muikkuannoksista

aasian.jpg

Bun & Yi Premium Asian Food

Myymme tuoreista raaka-aineista tehtyä laadukasta aasialaista ruokaa perheyrityksenä jo kolmannessa sukupolvessa eri tapahtumissa ympäri Suomea. Reseptit ovat alusta asti perheen äidin (isoäidin) Loung Yi:in luomuksia kastikkeista lähtien. Ruuassamme on vaikutteita niin Kiinasta,Thaimaasta kuin Kambodzastakin.

GOLDEN R.jpg

Golden Rooster

Tarjoamme wings ja hot wings aterioita, kanafileet aterioita, kananugget aterioita, kanavaŕras aterioita, bratwursti hodareita, valikoimassamme on myöskin kasvisvaihtoehtoja.

Olemme erikoistuneet lähinnä kanatuotteisiin, listaltamme löytyy myöskin gluteiinittömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.

kahvivaunu.jpg

Coffee & CO

Kuumat ja kylmät Segafedon kahvijuomat. Erikoiskahveja sekä suodatinkahvia. Hodareita, wrappejä kanalla tai Kebab täytteellä, salaatteja grillatulla kanalla sekä vohveleita.

bottom of page