RUOKAKATUkuva.png
kingis_logo_flat_pms281.png

HERKUTTELE KOKO TAPAHTUMAN AJAN RUOKAKADULLA

Tapahtuma-alueella on 4 ruuanmyyntipistettä, joista löytyy syötävää moneen makuun! Ruokakadun tarjonta on saatavilla koko tapahtuman aukioloajan mukaisesti. Lisäksi Kingis Loungen myyntipisteessä kylmiä Starbucks kahvijuomia sekä tietenkin Kingis ja Magnum jäätelöä.

Keskellä festivaalialuetta löytyy "Konttibaari" jossa on muista baaripisteistä poiketen saatavilla Lahden Erikoisolut tuotteita mm. vehnäolutta sekä ipaa. Tapahtuma-alueella on myynnissä myös gluteenitonta olutta sekä alkoholitonta siideriä ja olutta. Konttibaarista löydät myös tapahtuman omat drinkit: "Ysäri" ja "Lempeä" -juomat. Vipin baarissa sekä Kontissa on myytävänä myös Lanson samppanjaa.

RUOKAPISTEET:
bbq.jpg

Idän BBQ

Juustoburger, Pulledpork burger BBQburger 

MUIKKU.jpg

Muikkupojat

Muikut, lohi, paistetut perunat,makkaraperunat

aasian.jpg

Bun & Yi Premium Asian Food

Myymme tuoreista raaka-aineista tehtyä laadukasta aasialaista ruokaa perheyrityksenä jo kolmannessa sukupolvessa eri tapahtumissa ympäri Suomea. Reseptit ovat alusta asti perheen äidin (isoäidin) Loung Yi:in luomuksia kastikkeista lähtien. Ruuassamme on vaikutteita niin Kiinasta,Thaimaasta kuin Kambodzastakin.

vety.jpg

Visalle Oy

Valikoimastamme löytyy aitoja Lappeenrantalaisia Vety ja Atomi lihapiirakoita (myös vege- ja gluteenittomat vaihtoehdot). Vedyt ja Atomit valmistetaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Kesän 2021 uutuutena tuomme tapahtumiin, myös maankuuluja Haapasalon hatsapurileipiä.