Привіт усім, хочу поділитися ситуацією і запитати ваш досвід. Останнім часом я помітила, що купую одяг ніби “по настрою”, і через це потім важко зібрати нормальні образи. Наприклад, є речі, які дуже подобаються окремо, але разом вони виглядають дивно або просто не підходять для повсякденного життя. Згадала, як раніше у мене було кілька простих комплектів, які я носила постійно, і все виглядало гармонійно без зайвих зусиль. Зараз хочу повернути цей підхід, але трохи його урізноманітнити. Іноді дивлюсь різні приклади стилю тут тут щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А у вас є якісь свої “робочі” формули одягу?
8 Views

Випадково натрапив на цю тему, поки переглядав нові пости на форумі. Я не дуже слідкую за модою, але цікаво читати, як люди підходять до звичайних речей настільки детально. У мене все простіше: є кілька речей, які я ношу постійно, і я не сильно заморочуюсь зі стилем. Але загалом такі обговорення дають інший погляд на повсякденні речі, бо розумієш, що для когось навіть вибір одягу — це ціла система з правилами і підходами.